Deel dit artikel
-

Amazon.nl bezorgt nu ook op zondag en in gewenst tijdslot

Amazon.nl breidt deze maand de bezorgopties in Nederland uit. Bovenop de standaardlevering (volgende dag in huis) kunnen bestellingen nu op zondag of tijdens een specifiek tijdslot worden bezorgd. Het tijdslot is ook verruimt voor bezorging op dezelfde dag. ‘s Ochtends besteld, is vandaag in huis, belooft het Amerikaanse bedrijf.

De bezorgopties zijn vanaf vandaag beschikbaar voor de eerste klanten en worden de komende weken over het hele land uitgerold. Klanten kunnen tijdens het winkelen de verschillende bezorgopties per item bekijken. Bij het plaatsen van een bestelling kan een definitieve keuze worden gemaakt.

Klanten zonder Amazon Prime-lidmaatschap betalen een toeslag van 3,99 euro voor bezorging op zondag of dezelfde dag en 2,99 euro voor geplande bezorging. Bezorging op de volgende dag kost 2,99 euro voor bestellingen onder de 20 euro. Voor bezorging bij een Pick-up Point rekent het bedrijf 1,99 euro. Alle bezorgopties zijn gratis voor Amazon Prime-leden.

Voor de nieuwe bezorgopties werkt Amazon samen met bezorgpartner DHL. De standaard leveringen worden verzorgd door verschillende bezorgpartners en Amazon zelf.

De logistieke vloot van Amazon bestaat nu uit meer dan 200 bestelwagens, waaronder 40 elektrische bestelwagens.

Het assortiment op Amazon.nl bestaat inmiddels uit meer dan 700 miljoen producten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond