Deel dit artikel
-

Anderhalf miljoen dollar voor Nederlands-Singaporese horecatech startup

Tablevibe, een Nederlands-Singaporese horecatech startup, heeft een investeringsronde van 1,5 miljoen dollar opgehaald onder leiding van durfkapitalist Global Founders Capital. Dit bedrijf investeerde eerder in Zalando, Revolut, Slack, Facebook en Lazada.

Restaurants zijn steeds meer afhankelijk geworden van bezorgapps, maar die rekenen 20 tot 40 procent aan commissie en delen meestal geen klantgegevens, waardoor restaurants geen idee hebben wie hun klanten zijn.

Met Tablevibe printen horecabedrijven QR-codes op bezorgverpakkingen en bonnetjes om feedback en e-mails van klanten te vergaren.

De startup komt voor uit Y-Combinator, het accelerator-programma dat eerder ook Airbnb en MessageBird hielp met opschalen. Velocity Ventures en meerdere Angel-investeerders, waaronder Farouk Kadous, oprichter van de Afrikaanse fastfoodketen Chickin Worx, namen ook deel aan de investering.

Het team van Tablevibe bestaat uit twee voormalige Google medewerkers; Jeroen Rutten en Mathieu Sneep.

Deel dit bericht

2 Reacties

Paul

Die bezorg apps zijn trouwens wel bijna de nieuwe maffia. 20-40% commisie eisen, anders hou je geen klanten over. En ik geloof niet dat restaurants nou echt zoveel winst maken dat dat echt te verantwoorden valt.

Maurice

Vraag me af bij welke bedrijven ze de 20-40% aan commissie vragen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond