Deel dit artikel
-

Annemarie Buitelaar nieuwe CEO Marktplaats.nl

Annemarie Buitelaar wordt de nieuwe directeur van Marktplaats.nl als Olivier van Duijn in november zijn functie neerlegt.

Dat maakte Marktplaats.nl vanmiddag bekend. De aanstelling van Buitelaar komt niet als een verrassing. Ze werkt sinds 2009 bij de eBay-dochter en leerde daar de organisatie vanuit verscheidene perspectieven kennen. De laatste twee jaren was zij als CCO verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van het handelsplatform.

Bij de bekendmaking van Van Duijns vertrek was al duidelijk dat Marktplaats.nl zijn opvolger al klaar had staan.

Buitelaar startte haar loopbaan als internetmarketeer bij telecombedrijf KPN en deed ook korte tijd de marketing en communicatie bij dochtermerk Simyo.

Deel dit bericht

2 Reacties

Leo Schotman

Geachte Mevr Buitelaar,
ik wil U /marktplaats in het kort informeren. Marktplaats wordt meer en meer beheerst door tussenhandelaren, zich noemende teams, waardoor een snelle en eerlijke handel tussen kopers en verkopers van allerhande “soorten “spullen” groot , klein , goedkoop of duur, etc wordt belemmerd en gefrustreerd.
Deze tussenhandelaren beheersen de inkoop, (zo goedkoop mogelijk, om het spul natuurlijk met grote winst, weer door te verkopen aan derden).
De oorspronkelijke particuliere verkoper en eventuele koper, hebben hierdoor het nakijken. Of de verkoper blijft met z’n spul zitten en komt het spul helaas niet bij een serieuze aspirant particuliere koper terecht.
Jammer van een directe eerlijke handel tussen de verkoper en aspirant (particuliere) koper en jammer van de handel die niet verkocht wordt. Ik heb nog niet meegemaakt dat ik als verkoper rechtstreeks kon communiceren /handelen met een eventuele aspirant koper.

A. Wijnstok

Kunt u ervoor zorgen dat de rubriek dieren te koop verdwijnt? Ik zie steeds meer schimmige advertenties van kittens voor prijzen die niet normaal zijn. Broodhandel denk ik. En ik hoor u al denken: dat is niet mijn pakkie aan, maar ja zo kun je alles wel van je afschuiven. Spullen prima. Maar levende wezens….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond