Deel dit artikel
-

Anonymous weet aardig wat Russische sites te hacken

Vladimir Poetin is door Anonymous gewaarschuwd dat sommige van zijn geheimen mogelijk worden onthuld en dat Rusland verschillende cyberaanvallen kan verwachten. Het hacktivistische collectief is er zelfs al in geslaagd om het Oekraïense volkslied af te spelen op sites van Russische staatszenders.

Anonymous zou vrijdag een database van het Russische ministerie van Defensie hebben onderschept. De hackers hebben vervolgens alle persoonlijke informatie – waaronder telefoonnummers, e-mails en wachtwoorden – van ambtenaren gepubliceerd op Twitter.

De anonieme groep heeft ook prominente Russische websites uit de lucht weten te halen, waaronder de website van het Kremlin, het parlement en andere overheidsdiensten. Ook het netwerk van de Russische staatstelevisie RT is al enige tijd uit de lucht.

Als laatste wapenfeit meldt Anonymous dat het de gastoevoer van Tvingo Telecom heeft verstoord. Het Russische bedrijf levert glasvezel, mobiel internet en energie.

Deel dit bericht

9 Reacties

Johan

👍

Ron Groters

Heb het niet zo op hackers, maar dit vind ik TOP

Saske

🙏🏻 Thank you!

M Veraart

Wunderbar, Wunderfull, Velmi dobrý

Anoniem

Waar waren ze toen er oorlog uitbrak in Syrië yemen ENZ

Boekoe - Onbekend

Ze zijn er nu en helpen ben er blij mee

Eelco Theuvenet

Fantastisch! Publiceer alle geheimen van Putin en maak ze toegankelijk voor het Russische volk.

Mona

Top dat jullie dit doen

Richard

Ik vind ze geweldig!!!!!
Mijn vraag is?!! Stel dat ze kernwapens zouden gebruiken, zouden die ook te hacken zijn en dat ze bv rechtsomkeer naar het kremlin vliegen?!!!! Dat zou natuurlijk de hack van deze eeuw zijn… god hoop dat t niet zover hoeft te komen uiteraard

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond