Deel dit artikel
-

Antoine Brouwer (Blokker) nieuwe CEO fonQ

Antoine Brouwer wordt de nieuwe CEO van meubelretailer fonQ. Hij volgt Michel Schaeffer op, die deze rol de afgelopen maanden op ad interim-basis heeft vervuld. Brouwer komt van Nextail en maakt per 1 januari 2019 officieel de overstap naar fonQ.

Brouwer (46) heeft veertien jaar ervaring in e-commerce. De afgelopen vier jaar was hij directeur van Nextail en directeur omnichannel bij Blokker Holding. Daarvoor was hij in diverse e-commerce en marketingrollen werkzaam bij Mediamarkt, UPC en T-Mobile.

Het bedrijf zegt belangrijke stappen te hebben gezet om fonQ nog beter te positioneren binnen het Home & Living segment. De eerste paal voor het nieuwe distributiecentrum is geslagen, de strategie is aangescherpt en de nieuwe campagne – Geef je huis wat fonQ – is inmiddels van start gegaan.

Ook lanceerde het bedrijf met fonQ Partners een specialistische marktplaats binnen Home & Living. Er zijn inmiddels zestig partners.

Brouwer is naar eigen zeggen altijd al fan geweest van fonQ vanwege de productgroepen, de content gedreven aanpak, de kwalitatieve website en het merk. “Ik ben ervan overtuigd dat fonQ nog verder kan groeien.”

Schaeffer gaat zich weer richten op zijn werkzaamheden als commissaris en adviseur. Zo is hij commissaris bij CBRE Dutch Retail Fund, non-executive director bij Hans Anders en adviseert hij diverse private-equity partijen en online bedrijven. Hij zal als adviseur van de Raad van Commissarissen betrokken blijven bij fonQ.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond