Deel dit artikel
-

ANVR, Vakantiebeurs en Emerce zoeken travel start-ups die willen groeien

Heb je een goed idee voor de reisbranche en ben je nog op zoek naar een investeerder of businesspartner? Tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op 9 januari a.s. krijgen vijf travel start-ups de kans om een jury van drie investeerders en een vakpubliek te overtuigen van hun concept.

Elk idee maakt kans op een investering in geld of kennis door een van de drie juryleden. En er zitten ruim 100 vakmensen in het publiek, wellicht zitten daar ook ‘verborgen’ investeerders tussen.

Daarnaast ontvangt een van de vijf start-ups de publieksprijs. Wie de meeste stemmen binnenhaalt wint een stand op de Vakantiebeurs, een interview in de ANVR View en media-aandacht via Emerce.

Meedoen? Het idee mag in de kinderschoenen staan of al live zijn, maar mag niet ouder dan 1,5 jaar zijn. Aanmelden kan door je businessplan te sturen naar traveltomorrow@anvr.nl. In de eerste week van januari wordt een selectie gemaakt uit alle inzendingen, waarna vijf beginnende ondernemers een korte presentatie mogen geven tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op 9 januari 2018, tussen 12 en 15 uur. Het idee blijft uiteraard eigendom van de start-up.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond