Deel dit artikel
-

Appfestival Appril ‘groter dan ooit’

Het Nederlandse app-festival Appril wordt dit jaar groter dan ooit. De organisatie verwacht ruim 4000 bezoekers voor de diverse evenementen.

Gedurende de hele maand april worden evenementen georganiseerd waarbij ontwikkelaars, marketeers, bedrijven, creatieven en klanten uit heel Nederland met elkaar in contact worden gebracht. Er zijn acht themadagen, diverse workshops en tientallen presentaties voor de ruim 4000 verwachte bezoekers.

Namen als Adobe, Microsoft, Ngi-NGN en IBM hebben zich aan het festival verbonden en zullen hun kennis met de bezoekers delen. Ook de Jaarbeurs is van de partij en zal onder andere zijn deuren openstellen voor de officiële lancering van het festival op 1 april. Tijdens de opening zal Founded in Holland 10 startups presenteren die zich onderscheiden door het ontwikkelen van bijzondere apps.

Dit jaar wordt ook het platform Appril365.com gelanceerd. Op dit platform kunnen appfanatici het hele jaar door achtergronden en ontwikkelingen vinden op het gebied van apps.

Appril start op woensdag 1 april in Nederland duurt een maand. Op 20 april zal Appril België gelanceerd worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond