Deel dit artikel
-

Appie App moet bij Albert Heijn pinpas vervangen

Albert Heijn start in twee winkels in Utrecht en Haarlem een proef met digitaal betalen.

Klanten met een persoonlijke bonuskaart die boodschappen doen met mobiel zelfscan bij Albert Heijn Ella Fitzgeraldplein in Utrecht en Soendaplein in Haarlem mogen als eerste aan de slag. Zij worden uitgenodigd om de komende drie maanden digitaal betalen te testen in hun winkel.

Deelnemers aan de proef kunnen vanaf 20 juni de Appie app niet alleen gebruiken voor hun boodschappenlijstje en het scannen van de boodschappen, ook het afrekenen gaat met de Appie app. Zij hoeven niet meer langs een afrekenpunt en kunnen na betaling met de barcode in de app de winkel uit.

In de eerste fase van de proef kan alleen digitaal betaald worden met Android toestellen. De betaling vindt plaats via iDeal of met de creditcard.

Begin juli wordt de proef uitgebreid naar zes winkels en is de functionaliteit ook beschikbaar voor iOS.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

6 Reacties

Naamloos

Serieus? Pinpas vergeten moet je gewoon niet doen. Je portemonnee met je ID kaart moet je altijd bij je hebben. Tip: plan wanneer je boodschappen moet doen, dan hoef je niet onverwacht naar de supermarkt. En in de verkeerde rij staan? Goede test voor je geduld en flexibiliteit!

Commentswriter

Ze kunnen beter gewoon de scanners eens gaan upgraden zodat je gewoon met een telefoon je bonuskaart kan laten scannen ipv dit soort D.O.A experimenten.

ToBeServed

mmmm, steeds meer techniek en steeds minder gezicht … Misschien moet ik er aan geloven en al die ontwikkelingen bijhouden , maar ook de zelfscan kassa brengt al meer ongemak, gebrek aan service en communicatiemogelijkheid… Bezint eer ge aan de Appie App begint

Bjorn

@commentswriter … duidelijk dat je de app niet gebruikt. Want scannen met de app kan al lang. De bonuskaart heb je ook al lang niet meer nodig, die staat ook in de app.. alleen aan het einde moet je toch langs betaal zuil en je pinpas gebruiken dat zou goed ook via de app kunnen.

Diederick

De zelfscan app is langzaam en je hebt geen houder aan je kar om hem even weg te leggen. Als je de app gebruikt heb je bijna al je boodschappen al op je lijst staan. Vraag me af of dit wel een goede uitbreiding is als de zelfscanner via de app nog niet heel lekker werkt. Iemand die geen pas meer wil meenemen zal denk ik ook tech savvy genoeg zijn om te kunnen betalen via nfc.

Mike

Cashless is the future, whether you like it or not. Businesses that can’t adapt on time will fail, so good job AH for being ahead of the rest.
Pinpas, portemonnee? Binnen 10 jaar doet vrijwel niemand daar meer aan.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond