Deel dit artikel
-

Apple Arcade vanaf 19 september, eerste shows Apple TV Plus vanaf november

Arcade, het nieuwe gameplatform van Apple, zal vanaf 19 september wereldwijd beschikbaar zijn. Voor 4,99 euro per maand krijgen gebruikers toegang tot exclusief game-aanbod.

Arcade, een nieuw onderdeel van de App Store, werd eerder dit jaar aangekondigd. Games van onder meer Capcom en AnnaPurna kunnen worden gespeeld op de iPhone, iPad, Mac of Apple TV, ook zonder internetverbinding. Abonnees kunnen op diverse apparaten verdergaan waar ze gebleven waren.

In de komende weken komen er nieuwe titels in de catalogus, die nu al meer dan honderd games bevat. En er komen elke maand nieuwe games bij.

Apple Arcade is vanaf 19 september beschikbaar voor iOS 13, vanaf 30 september voor iPadOS en tvOS 13, en vanaf oktober voor macOS Catalina.

Vanaf 1 november zijn ook de eerste exclusieve shows beschikbaar op Apple TV Plus. Gebruikers betalen ook hier 4,99 euro per maand. Tot de shows behoren onder meer See met Jason Mamoa, For All Mankind, Dickinson en The Morning Show met Reese Witherspoon en Jennifer Aniston.

De Apple TV-app is ook beschikbaar op sommige smart-tv’s van Samsung en zal in de toekomst ook beschikbaar zijn op Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony en VIZIO.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond