Deel dit artikel
-

Apple Kaarten voor Benelux in 3D

Vanaf vandaag beschikken Apple gebruikers in Nederland, België, Liechtenstein, Luxemburg en Zwitserland over het nieuwe Apple Kaarten. De navigatie is sneller en nauwkeuriger geworden, en gebouwen, parken, luchthavens en winkelcentra worden gedetailleerd weergegeven. Bezienswaardigheden als het Groothertogelijk Paleis, het NEMO Science Museum en de kastelen van Bellinzona zijn in 3D te bekijken.

Met Kaarten kunnen gebruikers in meer dan 200 landen en regio’s de wereld verkennen. Privacy staat centraal in Kaarten en de app is overal te gebruiken: thuis, op kantoor en onderweg, met iPhone, iPad, Mac en Apple Watch, en in de auto met CarPlay.

Met Rijbaanaanwijzingen worden chauffeurs alvast naar de juiste baan geleid zodra ze hun afslag of een verhoogde weg naderen. Dit om te voorkomen dat ze te laat afslaan of de verkeerde kant op rijden. Snelheidscamera’s laat zien wanneer gebruikers een snelheids- of roodlichtcamera naderen, en deze camera’s zijn ook op de kaart aangegeven. Met iOS 16 zijn in Apple Kaarten routes met tot wel 15 stops te plannen. De route wordt automatisch van Mac naar iPhone gesynchroniseerd wanneer het tijd is om op pad te gaan.

Ook is het makkelijk om een ongeluk, gevaar of snelheidscontrole door te geven met behulp van Siri.

Ook kunnen chauffeurs met bepaalde elektrische auto’s hun rit plannen in Kaarten met geschikte oplaadpunten, rekening houdend met hoogteverschillen en andere factoren langs de route.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond