Deel dit artikel
-

Apple Premium Resellers donderdagnacht al open

De onafhankelijke Apple-winkels gaan donderdag al om 24.00 uur open om eerder dan de Apple Store in Amsterdam de nieuwe iPad te verkopen.

Nagenoeg alle grote Apple Premium Resellers gaan al in de nacht van donderdag op vrijdag open. Amac doet dat in Utrecht, Den Bosch, Amersfoort, Sittard, Deventer en Eindhoven (Demer). De iAm Store schakelt zijn vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Hilversum, Rotterdam, Utrecht en Veenendaal in. Xando en iFactors doen niet mee.

De nieuwe Apple Store aan het Leidseplein zal pas vrijdag om 08.00 uur opengaan.

Het is de eerste keer dat Apple Premium Resellers bij de lancering van een nieuw product concurrentie krijgen van een grote Apple Store. De samenwerking tussen de Apple Premium Resellers is als gevolg van de komst van de winkel versterkt. In januari werd bekend dat  de tien filialen van iFactors naar rivaal Amac gaan.

Het is niet duidelijk hoe groot de voorraad iPads is. Ook bij Apples eigen onlinewinkel is de iPad nog niet te bestellen.

Hoewel de rijen voor de Apple Stores in diverse landen minder lang waren dan bij voorgaande gelegenheden, lijkt de nieuwe iPad is het snelst verkopende product van Apple tot nu toe. Apple verkocht afgelopen weekend drie miljoen exemplaren van zijn nieuwe tabletcomputer.

Deel dit bericht

3 Reacties

J.K. De Vries

U vergeet Icentre!

Arjan

Inderdaad, iCentre, dat is toch de grootste premium reseller in Nederland? Ik las in de nieuwsbrief dat zij donderdagnacht ook open gaan. Redactie?

Johan

En de redactie vergeet ook Saturn en Mediamarkt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond