Deel dit artikel
-

Apple en Samsung houden productpresentaties

Apple presenteert volgende week, op 20 april, zijn nieuwste producten. Zeker is een nieuwe iPad Pro. Ook Samsung heeft een evenement aangekondigd.

De datum van het april-event lekte dinsdag al uit, en wel via Apples eigen spraakhulpje Siri. Niet lang daarna verstuurde Apple uitnodigingen aan de pers.

Enorme klappers worden niet verwacht. De 12,9 inch versie van de iPad Pro krijgt een mini-LED display, maar zal naar verluidt mondjesmaat verkrijgbaar zijn wegens productieproblemen.

Ook wordt eindelijk de AirTag verwacht, Apples Bluetooth- en Ultra-Wideband tracker voor het terugvinden van je persoonlijke voorwerpen. Samsung heeft een dezer dagen nog een soortgelijke tracker aangekondigd.

Mogelijk wordt ook een nieuwe AirPod gepresenteerd.

Hoewel ook een nieuwe Apple TV wordt verwacht, is niet zeker of die dit voorjaar al wordt aangekondigd. Ook een nieuwe iMac behoort tot de mogelijkheden.

De online presentatie is vanaf 19.00 Nederlandse tijd te zien.

Samsung heeft voor 28 april een tweede Galaxy Unpacked evenement aangekondigd. In maart werden nog nieuwe Galaxy smartphones gepresenteerd. Het is echter gissen waar het Zuid-Koreaanse bedrijf ditmaal mee komt. Mogelijk een nieuwe opvouwbare smartphone.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond