Deel dit artikel
-

Apple Vision Pro in meer landen, maar nog niet in de Benelux

Apple heeft vanavond bekend gemaakt dat de Vision Pro-headset in meerdere landen verkrijgbaar zal zijn. Nederland en België zitten er daar nog niet bij.

De Apple Vision Pro is op dit moment alleen nog beschikbaar in de VS, daar komen Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk bij.

Vanaf 28 juni (pre-order op 13 juni) is VisionPro verkrijgbaar in Japan, China en Singapore en vanaf 12 juli volgen Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Canada en Australië

Apple onthulde ook visionOS 2, de eerste grote software-update voor de Apple Vision Pro-headset.

VisionOS 2 bevat wijzigingen in het gebarensysteem om snelle acties gemakkelijker toegankelijk te maken. De Foto’s-app kan ruimtelijke foto’s maken.

VisionOS 2 zal later dit jaar als gratis update beschikbaar zijn voor klanten van Apple Vision Pro.

In de App Store zijn er nu meer dan 2000 apps te vinden die speciaal voor Apple Vision Pro zijn gemaakt, en meer dan 1,5 miljoen iOS- en iPadOS-apps die ook op Apple Vision Pro werken.

olgende maand komen er nog meer apps naar Vision Pro, namelijk MUBI en Soul Spire in het Verenigd Koninkrijk, Canal+, Foxar, OQEE en SeLogar in Frankrijk, BILD, OTTO en ZDF in Duitsland, Classix en Sportsnet in Canada, en Domain in Australië. In veel van deze landen en regio’s zijn productiviteitstools zoals Microsoft 365, entertainmentdiensten als Disney+ en nog veel meer al vanaf de lancering van Vision Pro verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond