Deel dit artikel
-

Apple laat webshops voorverkoop iPhone 6 sluiten

Een aantal Nederlandse webwinkels moet de voorverkoop van de iPhone 6 staken. Ze lopen vooruit op Apples schema en worden teruggefloten.

Appleblog iPhoned.nl meldt dat onder meer Studentmobiel en GSMWijzer hun inschrijfformulieren weer offline hebben moeten halen. Ze lopen uit Apples straks geregisseerde pas voor het op de markt brengen van zijn nieuwe telefoons.

Klanten die al intekenden op een nieuw toestel hoeven dat bij die winkels niet opnieuw te doen. Hun registratie blijft geldig.

De voorverkoop mag van Apple aanstaande vrijdag pas beginnen. De week erna, op 26 september, komen de nieuwe telefoons daadwerkelijk in de fysieke en digitale schappen te liggen.

Niets weerhoudt telecomshops er overigens van om nu al mailadressen te verzamelen van belangstellenden om hen per e-mail te informeren zodra de voorinschrijving van start gaat.

In een aantal grote landen is de voorinschrijving al wel open en begint de verkoop aanstaande vrijdag, bijvoorbeeld in Duitsland, Engeland en Frankrijk. Apple zegt dat het in de eerste 24 uur van de voorverkoop vier miljoen orders verwerkte.

Deel dit bericht

1 Reactie

Sanne

Als er is dus een behoorlijke vraag naar de nieuwe iPhones. Kennelijk verwacht men veel van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Deze Smartphone is vanaf 26 september leverbaar in Nederland.(bron: http://www.iphone6plus.nl/release-datum/). Ik denk dat er veel consumenten moeten wachten voordat ze de iPhone 6 kunnen bemachtigen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond