Deel dit artikel
-

Apple-ontwerper Bas Ording naar Digital Dinner Amsterdam

Nederlander Bas Ording, die aan de wieg stond van de iPhone, is een van de sprekers op het Digital Dinner Amsterdam.

Inventing Future Interfaces. Hoe gaan we om met machines? In hoeverre leidt technologie ons? En hoe pas je dit toe? Digital Dinner, aan de vooravond van het congres Emerce Dare, staat dit jaar in het teken van inspirerende verhalen van internationale sprekers. Zij zullen hun visie op design tools, augmented reality en toekomstige interfaces met ons delen.

Naast Remon Tijssen (Design Adobe) en Galit Ariel (Digital Hippie) zal dus ook Bas Ording aanwezig zijn. Die heeft na zijn studie aan de HKU 15 jaar lang bij Apple gewerkt. Tegenwoordig werkt hij voor Tesla.

De locatie voor deze editie is een combinatie van creatieve en culturele broedplaats, waar je tevens fantastisch kunt eten: restaurant De Goudfazant. Elk jaar is het diner vooraf uitverkocht. De meeste plaatsen zijn inmiddels bezet, maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar via digitaldinneramsterdam.nl

Digital Dinner Amsterdam is een initiatief van Emerce, in samenwerking met Dutch Digital Agencies, ACHTUNG! mcgarrybowen, Google Zoo en Superhero Cheesecake. Digital Dinner wordt gesponsord door Adobe and Dropbox. Onze vrienden zijn Made.For.Digital, Pop The Campaign en Bert Hagendoorn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond