Deel dit artikel
-

Apple-specialist Amac lanceert nieuwe zakelijke webshop

Apple-specialist Amac vergroot zijn focus op de zakelijke markt. Het bedrijf heeft een nieuwe zakelijke webshop gelanceerd, waar ondernemers, bedrijven en onderwijsinstellingen hun Apple-producten en accessoires kunnen bestellen. Amac merkt dat er vanuit het bedrijfsleven steeds meer vraag is naar apparaten van Apple.

De vraag naar Macs, iPhones en iPads vanuit de zakelijke markt neemt al jaren toe, zegt Amac-CEO Ed Bindels. Dat heeft onder meer te maken met de verbeterde processoren van Apple, waardoor vooral de Mac een stuk sneller is geworden en een langere accuduur heeft.

Er is minder IT-ondersteuning nodig en de restwaarde van Apple-apparaten is hoog in vergelijking met concurrerende merken.

De nieuwe webshop heeft dezelfde look and feel als die voor consumenten, maar met alle functionaliteiten die het bedrijfsleven verwacht bij een online zakelijke omgeving. Zo kan elke gebruiker een eigen omgeving aanmaken waar de offertes, bestellingen en facturen overzichtelijk bij elkaar staan en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van rollen en rechten in de webshop waarmee bedrijven specifieke toegangs- en machtigingsniveaus kunnen toewijzen aan gebruikers. Tot slot zijn er voor ZZP’ers, startups en grotere bedrijven diverse leasemogelijkheden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond