Deel dit artikel
-

Arne van den Berg en Taco Vinkeles beginnen MediaActivationCo

Arne van den Berg en Taco Vinkeles zijn het merkactivatiebureau MediaActivationCo gestart. Het bureau biedt niet alleen oplossingen voor merken, maar ook voor media (reclame) bureaus.

Na jaren samengewerkt te hebben in commerciële en creatieve functies bij de Radio 538 Groep, zijn Van den Berg (tot voor kort Head of Commerce Voetbal International) en Vinkeles (Creative Director Marketing Solutions Sanoma|SBS) een eigen bureau gestart.

Het duo speelt in op de tweedeling die momenteel in het medialandschap gesignaleerd kan worden, waarbij aan de ene kant advertentie in- en verkoop geautomatiseerd wordt en aan de andere kant de zoektocht naar relevante momenten om de doelgroep op verrassende en impactvolle wijze te bereiken steeds complexer lijkt te worden. Het bureau wil dat laatste bereiken met behulp van live events, influencers video en de eigen kanalen van een merk.

MediaActivationCo. gaat geen specifieke media inkoop verzorgen voor merken, de kracht ligt in het bij elkaar brengen van partijen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond