Deel dit artikel
-

Arthur Hoffman is de nieuwe CEO van boekingsplatform TRVL

TRVL heeft de Nederlander Arthur Hoffman benoemd tot nieuwe CEO. Hoffman was COO van TRVL. Hij heeft onder andere gewerkt voor Expedia en Sanoma.

TRVL is een hotelboekingsplatform dat de commissie deelt met de gebruikers. Het werd opgericht door ondernemer Jochem Wijnands, die in 2014 zijn vorige bedrijf Prss voor een onbekend bedrag aan Apple heeft verkocht. Prss is het publishing platform dat omgebouwd is tot de Apple News app die standaard deel uitmaakt van iOS.

Volgens Wijnands is TRVL geen start-up meer maar een scale-up en is voor die fase een andere leider nodig. De bedoeling is dat het platform uitgroeit tot een community waarin alle reizigers met elkaar in contact staan en elkaar kunnen helpen met persoonlijk reisadvies op aanvraag. Hoffman: “Het kunnen leveren van persoonlijk reisadvies op aanvraag is duidelijk de richting die de online reiswereld opgaat, en TRVL heeft hierin een voortrekkersrol.”

TRVL is officieel gelanceerd in Juni 2017. Het biedt keuze uit ruim twee miljoen hotels, heeft gebruikers in meer dan 115 landen en ondersteunt dertien verschillende valuta’s. Het werkt samen met leidende OTA’s zoals Booking.com, Priceline, Agoda, Expedia en Hotels.com. TRVL heeft in totaal 3,1 miljoen euro aan funding opgehaald met de ambitie uit te groeien tot een wereldwijde speler. Hoffman is een van de angel investors.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond