Deel dit artikel
-

Auke Boersma nieuwe CEO van Adcombi

Auke Boersma is sinds kort de nieuwe CEO van Adcombi en volgt daarmee oprichter Gerrit Reinders op. Die gaat zich meer met de strategie en internationale expansie bezighouden.

De nieuwe directeur (foto, rechts) was hiervoor al enkele maanden betrokken bij Adcombi als strategisch adviseur. Toen Reinders zijn shortlist samenstelde met mogelijke opvolgers was Boersma een van de kandidaten, met een voorsprongetje natuurlijk want al praktisch-strategisch betrokken.

Over zijn opvolging zegt hij: “We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid, mede vanwege de successen in Duitsland en Scandinavië. Er komt via klanten ook steeds meer interesse uit andere gebieden. Dan heb je meer en andere expertise nodig om het bedrijf versneld te laten groeien. Dan spreek je over zaken als structuren en processen binnen de organisatie. Het bedrijf is dan gebaat bij iemand die die ervaring heeft en een relevant internationaal netwerk.”

“Auke Boersma is een specialist binnen programmatic advertising van he eerste uur, met veel ervaring in het opschalen van SaaS-bedrijven.”

De beoogde groei wordt gefinancierd uit eigen middelen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond