Deel dit artikel
-

Bang & Olufsen lanceert Beosound A5

Bang & Olufsen introduceert de nieuwe draagbare Beosound A5 luidspreker. De Beosound A5 is ontworpen in samenwerking met het Deens-Italiaanse designduo GamFratesi en slaat volgens de fabrikant een ‘poëtische brug tussen de noordelijke en zuidelijke designculturen’.

De Beosound A5, verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen, is uitgevoerd in naturel aluminium met een voorkant van geweven papiervezel en een licht eikenhouten handvat, wat doet denken aan relaxte Scandinavische zomers aan het strand. De zwarte antraciet aluminium versie in combinatie met een donker eikenhouten luidsprekerkap en handgreep roept de esthetiek op van winterse bossen. Beide afwerkingen passen prachtig in een huis of buiten in de natuur en presenteren het beste van Scandinavisch design.

De Beosound A5 bevindt zich op het punt waar draagbare en home audio elkaar ontmoeten. Dankzij het massief eikenhouten handvat kan de speaker met gemak van kamer naar kamer worden gedragen, of hij nu op de vloer, op een plank of op tafel staat. Dankzij de IP65 water- en stofdichtheid kan de Beosound A5 ook moeiteloos mee naar buiten en op avontuur.

De Beosound A5 wordt bediend via een slanke gebruikersinterface of rechtstreeks via de Bang & Olufsen App.

De Beosound A5 is compatibel met Beolink Multiroom, Airplay 2, Chromecast, Spotify Connect, Bluetooth 5.2 en meer.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond