Deel dit artikel
-

Bardoggy, Fixico en iLost maken kans op LOEY Starters Awards

De drie finalisten voor de LOEY Starters Award 2015 zijn bekend. Tim de Kraker (Bardoggy), Derk Roodhuyzen de Vries (Fixico) en Hanneke Stegweg (iLost) dingen nog mee naar de titel van beste startende online ondernemer van Nederland.

Tim de Kraker (Bardoggy), Derk Roodhuyzen de Vries (Fixico) en Hanneke Stegweg (iLost) zijn de drie finalisten voor de LOEY Starters Award 2015. In totaal maakten acht kanshebbers, na een online stemronde begin juni, nog kans op de award. De uitreiking is op 2 september.

Tim de Kraker (BarDoggy)

Tim de Kraker is oprichter van Bardoggy. Het concept biedt een loyaliteitsprogramma om klanten te binden voor de uitgaanswereld. De Kraker startte met Bardoggy nadat hij werkte in de grafimediaindustrie. Tim won eerder dit jaar de prestigieuze ‘McKenzie Pitch to Partner contest’ in New York en wil nu verder internationaal groeien naar steden als Londen, Madrid, Lissabon en New York.

Derk Roodhuyzen de Vries (Fixico)

Derk Roodhuyzen de Vries is de medeoprichter van het schadeherstelnetwerk Fixico. Met Fixico ontvangt iedereen gemakkelijk offertes bij autoschade. De Vries richtte Fixico op samen met Mark van Laar. Na een succesvolle proef in Amsterdam is het concept landelijk uitgerold en heeft meer dan 3 miljoen euro aan schades verwerkt. Derk was eerder de oprichter van DRDV drivers dat privéchauffeurs verzorgde.

Hanneke Stegweg (iLost)

Hanneke Stegweg is de oprichtster van iLost; de zoekmachine voor gevonden voorwerpen. Met het concept worden gevonden en verloren voorwerpen bij elkaar gebracht. Ze haalde met iLost in 2013 een significante investering op en is klaar voor een Europese uitrol. In Nederland zijn de grootste bioscopen, festivals en gemeenten aangesloten bij iLost.

De LOEYs zijn een gezamenlijk initiatief van Van den Ende & Deitmers en Peak Capital.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond