Deel dit artikel
-

BASE lanceert zich op de markt voor vast internet en televisie in heel België

Vanaf 3 juni 2024 zal BASE naast haar mobiele diensten ook in heel België vast internet en televisiediensten aanbieden. Het nieuwe aanbod is volgens het bedrijf competitief geprijsd en richt zich op consumenten die hun diensten zelf willen kiezen en alleen willen betalen voor wat ze echt nodig hebben, zonder compromissen op het vlak van de kwaliteit.

Tot nu toe richtte BASE op haar mobiele aanbod, maar net nu het haar 25ste verjaardag viert, zet het een nieuwe stap in haar geschiedenis. Vanaf 3 juni zal BASE haar bestaande mobiele aanbod (BASE mobile) aanvullen met vast internet (BASE internet) en televisie (BASE TV). ​

Voor BASE internet kunnen klanten kiezen tussen een beperkt of een onbeperkt aanbod. Met beperkt internet krijgen BASE-klanten die matig surfen 300 GB data per maand, met een downloadsnelheid van 50 Mbps en een uploadsnelheid van 5 Mbps. Dat volstaat al voor de behoeften van een groot aantal mensen. Met het onbeperkte aanbod, voor klanten met grotere behoeften, inclusief gezinnen, is er geen volumebeperking en stijgt de snelheid naar 200 Mbps (download) en 20 Mbps (upload).

Voor televisie biedt BASE TV de mogelijkheid om programma’s te bekijken via de BASE TV-box of via de BASE TV-app. Wie geen box nodig heeft, kan ook kiezen voor alleen de BASE TV-app, die op dezelfde manier wordt gebruikt als alle klassieke streaming-apps (smartphone, tablet, tv-scherm via Chromecast, Apple TV, smart TV, enz.).

Wat de programma’s betreft, kiest BASE TV voor de essentie en biedt het de populairste zenders aan: 28 Franstalige en 28 Nederlandstalige zenders. De klanten kiezen de gewenste taalversie, maar er is ook een optie om de twee te combineren. BASE TV biedt ook opnemen (tot 200 uur), replay (36 uur), pauzeren en forward aan.

De box geeft bovendien met één klik toegang tot de populairste streaming-apps (zoals Netflix, Amazon Prime, Apple TV+, YouTube, Streamz, Disney+, enz.) om films en series naar keuze te bekijken.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond