Deel dit artikel
-

Bax Music nu ook in Brugge

Bax Music heeft een vestiging in Brugge geopend. De winkel is gelegen aan de rand van het historisch centrum van de stad en direct naast muziekschool Metronoom. Samen met Antwerpen is dit het tweede Belgische filiaal van de webshop, die in totaal nu zes fysieke vestigingen heeft.

Klanten kunnen er terecht voor een selectie van het online Bax Music assortiment, variërend van gitaren en digitale piano’s tot dj-apparatuur en verlichting.

Met zijn 200 m2 winkeloppervlak is Brugge de kleinste Bax Music vestiging. Toch biedt het pand een dwarsdoorsnede van het gehele online assortiment, dat bestaat uit zo’n 50.000 muziekproducten. Op de benedenverdieping treft de bezoeker gitaren en basgitaren, samen met studio- en producer-benodigdheden zoals microfoons en audio interfaces. Op de volgende etage staan onder andere digitale piano’s, keyboards, drums, dj-producten, podiumverlichting en PA-apparatuur, waaronder speakers en mengpanelen. Producten die alleen in het centrale magazijn in Goes liggen, zijn op aanvraag binnen één of twee dagen in Brugge beschikbaar.

Webwinkel Bax Music werd opgericht in 2003 en was in de eerste jaren voornamelijk gericht op PA- en DJ-apparatuur en verlichting. Later werd het een volwaardige online muziekwinkel die inmiddels de grootste van de Benelux is en aan klanten in heel Europa levert.

De eerste fysieke winkel, in Goes, opende zijn deuren in 2012, gevolgd door Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam. Met de komst van Bax Music Apeldoorn in 2019 en Brugge in 2022 heeft het bedrijf nu ook twee franchisevestigingen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond