Deel dit artikel
-

Bax-shop introduceert bus voor VIP-klanten

Bax-shop.nl gaat voortaan bij zijn grootste klanten thuis langs met dure apparatuur en muziekinstrumenten. Een productspecialist reist mee om deze zogenoemde VIP-klanten op locatie te helpen met het maken van de juiste keuze.

Bax-shop leverde de bestelde artikelen al geruime tijd direct aan huis, maar wil de dienstverlening naar een hoger plan trekken.

De nieuwe VIP-service is in het leven geroepen omdat de productspecialisten bij de Helpdesk van Bax-shop bemerkten dat sommige klanten het lastig vinden om op afstand de juiste keuze te maken, met name als het gaat om dure gitaren, basgitaren, keyboards of studiomonitoren.

Bax heeft ‘stenen’ vestigingen in onder meer Goes en in Antwerpen. Voor klanten die niet naar Zeeland of Antwerpen willen of kunnen rijden, gaat Bax-shop er nu op uit om hen op te zoeken.

Klanten die van de VIP-service gebruik willen maken kunnen maximaal drie artikelen per aanvraag laten demonstreren, die elk een minimale aanschafprijs heeft van 1750 euro. Een VIP-bus komt voorrijden voor 50 euro. Dat bedrag krijgt de klant weer terug als hij een van de drie artikelen aanschaft.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond