Deel dit artikel
-

Belgen scoren met e-learning bij Europese Commissie

Het Brusselse Synaps en de Gentse specialist in e-learning U&I hebben een grootschalige opdracht voor opleidingen en e-learningcursussen bij de Europese Commissie binnengehaald. Met de contracten is een waarde van respectievelijk 19 en 11,8 miljoen euro gemoeid.

Daarbij is wel als voorwaarde gesteld dat een deel van de opdracht verder uitbesteed zal worden, meldt Datanews.

U&I lijkt kind aan huis bij de Europese Commissie. In 2011 wist het nog een soortgelijke opdracht in de wacht te slepen. Vijfentwintig concurrenten hadden toen het nakijken. Begin 2009 sleepte men ook al eens een raamcontract binnen rond e-learning ter waarde van 7,2 miljoen euro.

U&I Learning werd opgericht in 1997, destijds met maar één belangrijke klant: Elsevier. In 2004 besloot U&I Learning om te fuseren met Atek, gespecialiseerd in het structureren documentatie. U&I nam ook het Nederlandse e-learningbedrijf FSR over. Vandaar men nog steeds een vestiging heeft in Eindhoven.

Ook softwareopleider Synaps heeft al eerder klussen voor Europese Commissie binnen ter waarde van bijna 15 miljoen euro. Synaps werkt onder meer voor Deloitte, Deutsche Bank, Kodak en Dexia.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond