Deel dit artikel
-

Beslist.nl begint nieuwe tv-campagne

Vergelijkingssite Beslist.nl is zijn nieuwe wintercampagne gestart op radio en televisie en presenteerde tegelijkertijd de nieuwe schaatsploeg die het sponsort.

De presentatie vond gisterenmiddag plaats in Utrecht, op welke dag ook de radio- en televisiecampagne begon. Vandaag begint de online campagne. De zogeheten flight op de massamedia duurt zes weken, de totale campagne twaalf.

Wintermode is de insteek van de nieuwe campagne, met de specifieke insteek op winterjassen. “Fashion zit qua traffic in de top vijf”, aldus Carla Vaandrager. “Met de tv-commercial laten we zien dat je bij ons veilig en met zekerheid kunt slagen.” De campagne is gericht op de doelgroep 20-59 en draait op de publieke en commerciële zenders.

“Met televisie halen we positieve resultaten in de zin dat mensen direct naar Beslist.nl gaan”, wat in theorie een drukkend effect kan hebben op de online reclamebestedingen “Het directe verkeer groeit als gevolg van de aandacht op radio en televisie. Daarnaast vergroot het de betrouwbaarheid van het merk Beslist.”

Het effect van de tv-commercials is niet los te zien van de zichtbaarheid van het schaatsteam dat Beslist.nl al vier jaar sponsort.

Deel dit bericht

2 Reacties

Thomas

Ik hoop dat beslist.nl snel klapt, vreet alleen maar marge weg en voegt niets toe, behalve een hoop spam in de zoekresultaten.

Mark

Misschien dat geld eerst eens investeren in het aantrekken van meer shops?

Het aanbod op beslist.nl is op dit moment zeer onvolledig. Juist die volledigheid zou centraal moeten staan wil je de consument het beste kunnen helpen bij het kiezen van een shop.

bijvoorbeeld: Deze tv op beslist 6 shops; http://www.beslist.nl/elektronica/d0000304735/Philips_32PFK4100.html

Op tweakers.net http://tweakers.net/pricewatch/448936/philips-32pfk4100-zwart.html 17! shops.

Of een spel als Fallout 4 voor PC. Beslist.nl 1 aanbieder. Tweakers.net 9 aanbieders waarvan er 5 goedkoper zijn dan die ene aanbieder bij beslist.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond