Deel dit artikel
-

Betaaldienst in3 haalt 81 miljoen euro op

Het Nederlandse betaalplatform in3, gespecialiseerd in gespreid betalen, haalt 81 miljoen euro financiering op in cash en leningen.

Twee maanden na het afronden https://www.emerce.nl/wire/betaalmethode-in3-haalt-10-miljoen-euro-investering-finch-capital-sluit-samenwerking-wereldwijde-betalingsdienst-worldline van een Series A-ronde, sluit in3 uit Eindhoven al een Series B-ronde af. Hiermee haalt bij het Britse Force over Mass, het Amerikaanse kapitaalfonds Waterfall Asset Management LLC en de reeds zittende investeeder Nederlandse Finch Capital nieuw groeigeld op.

in3 https://payin3.eu/ voorziet online en offline winkels van technologie om betalingen te faciliteren aan klanten. De consument heeft de mogelijkheid om aankopen in drie termijnen te betalen zonder kosten: geen rente- of transactiekosten en zonder kredietregistratie (BKR).

CEO Hans Langenhuizen: “We breiden verder uit in Nederland middels een samenwerking met Mollie en we zijn van plan om binnenkort in Duitsland te lanceren.” Via Mollie brengt de directeur zijn dienst binnen bereik van circa 150.000 winkeliers die de laagdrempelige payments service provider gebruiken.

in3 is sinds 2020 de voortzetting van wat ooit bij PostNL begon als Capayable. Het bedrijf specialiseert zich nu in gespreid betalen, een specialisme binnen het domein achteraf betalen.

Foto: Steve Snodgrass (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond