Deel dit artikel
-

Beter Bed lanceert online boxspring configurator

Beter Bed lanceert een zogenoemde online configurator met hoogwaardige 3D-visualisaties waarmee klanten hun nieuwe boxspring kunnen samenstellen.

Dankzij de nieuwste real-time 3D-rendering technieken is elke keuze die de klant maakt direct en tot in de kleinste details zichtbaar.

Beter Bed optimaliseert hiermee naar eigen zeggen de klantbeleving. Een boxspring is een zeer persoonlijk product vanwege de esthetische aspecten en het gewenste comfort, zegt de retailer. Het hoge slaapcomfort maakt de boxspring bovendien tot een van de populairste slaapsystemen van deze tijd.

Het merk Kårlsson is als eerste volledig beschikbaar via de online configurator. De komende periode volgen de andere merken gefaseerd, als eerste de nieuwe B Bright collectie (zomer 2022). Eind 2022 is de helft van de bedden- en boxspringcollectie online te configureren. Als volgende stap zal in de toekomst Augmented Reality mogelijkheden worden toegevoegd waarmee de klant zijn op maat samengestelde boxspring virtueel in zijn eigen slaapkamer kan plaatsen.

Verschillende industrieën maken al gebruik van een configurator, denk aan de autobranche. Uiteraard is de configurator ook gewoon in de winkel te gebruiken.

Deel dit bericht

1 Reactie

Raymond H.

Dit kan ook op https://www.silvano.nl/boxsprings . Realtime verandert de look en feel van het bed, maar ook het matras mee met de klant-configuratie. De klant krijgt zo precies een idee van het betreffende bed.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond