Deel dit artikel
-

Beter Bed samen met Philips in innovatieve producten

Beter Bed en Philips hebben de handen ineen geslagen met de ambitie vanaf april technologische oplossingen te ontwikkelen die de kwaliteit van slaap met behulp van uiterst gevoelige sensors meetbaar maken en vergroten.

Met de nieuwe technologieën die worden ontwikkeld, kan een goede nachtrust worden gestimuleerd. Deze innovaties kunnen daarnaast veel waardevolle inzichten op het gebied van slapen opleveren. Zoals met de snurkband die is ontworpen om te waarschuwen nog vóór het snurken begint. De kleine sensor op de borst detecteert met klinisch bewezen technologie wanneer je op je rug slaapt en moedigt je middels lichte trillingen aan op je zij te gaan slapen.

Een ander product is de Wake-up Light, dit product zorgt er niet alleen voor dat je vitaal wakker wordt maar ook dat je ontspannen in slaap valt.

In december vorig jaar lanceerde de slaapspecialist zijn Slaapkoppen-campagne onder het motto Beter slapen, beter leven. In de afgelopen jaren zijn meer dan 2000 studies verricht op het gebied van slapen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond