Deel dit artikel
-

Beter Bed, Schiphol en Heineken naar Emerce Conversion & Analytics

Noteer vast in je agenda: Emerce Conversion & Analytics op 20 april in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Conversie en analytics komen als gouden duo samen in dit inspirerende event. Met meer dan 250 gelijkgestemden luister je naar experts die al hun kennis, tips & tricks met je delen.

Veel presentaties zijn in de Engelse taal, maar er zitten ook Nederlandse bijdragen tussen.

Louiza Janssen van Holland & Barrett deelt ervaringen met het uitrollen van een experimenteerprogramma in een internationale organisatie. Heel eerlijk: dat gaat met vallen en opstaan.

Maarten van den Outenaar (Royal Schiphol Group) legt uit hoe je de volgende stap kunt zetten in het echt digitaal laten werken voor jouw bedrijf.

DPG media legt uit hoe men beter is gaan samenwerken met collega’s van UX-design, ontwikkeling en business door te experimenteren met optimalisatiethema’s en te denken in extreme oplossingen.

Jaap van den Broek geeft inzicht in de experimenteercultuur binnen Beter Bed. Hoe deze tot stand is gekomen, welke uitdagingen en oplossingen er zijn bedacht en hoe dit uiteindelijk heeft geleid tot een structureel proces, waarvoor Beter Bed onlangs werd bekroond met de DDMA Dutch CRO Award.

Het ontwerpen van klantgerichte groeiorganisaties en -producten is steeds moeilijker geworden in de digitale wereld van vandaag. Digitaal schalen door middel van experimenten is complex omdat het het algehele bedrijfsecosysteem raakt: proces, organisatiestructuur, technische ruggengraat en capaciteitsopbouw binnen teams. Adriana Ivascu van Heineken vertelt hoe Heineken een cultuur van experimenteren omarmt door klanten in de voorhoede van de besluitvorming te plaatsen.

GA4 wijkt aanzienlijk af van Universal Analytics op het gebied van datamodel en prestaties. In een presentatie van Brian Stark (Googlen) hoor je hoe de architectuur van GA4 en hoe deze zich vertaalt in functies en prestaties. Er zal een aanzienlijke hoeveelheid tijd worden besteed aan het bespreken van de privacyverbeteringen die we in GA4 kunnen aanbrengen.

De Brooks Running casestudy toont de kracht van geavanceerde formulieranalyses bij optimalisatie van conversiepercentages. Door veldstatistieken te analyseren, kreeg het bedrijf cruciale inzichten die hielpen om de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Een CRO programma ‘opvoeden’ geeft enorm veel energie en voldoening, maar brengt ook met regelmaat frictie en spanning mee. Met ‘dit hoeven we toch niet te testen”’ als voorbeeld. Je bent in dit vak nooit uitgeleerd. Erik Lauwen van Fingerspitz zal praktische richtlijnen geven.

Foto Peter Boer

Het congres Emerce Conversion & Analytics vindt 20 april plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Zie hier het volledige programma en bestel hier je kaarten.

Deel dit bericht

1 Reactie

Roy

Heineken komt vertellen over de conversie van het ondersteunen van de Russische inval in Oekraïne?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond