Deel dit artikel
-

Bezorggebied Albert Heijn uitgebreid met 250.000 Belgische huishoudens

Albert Heijn gaat in 50 nieuwe postcodes in België aan huis bezorgen, vooral in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Ook worden blinde vlekken rond de stad Mechelen weggewerkt.

Ook Eeklo en randgemeenten ​worden in deze groeifase toegevoegd aan het levergebied. In totaal is de uitbreiding goed voor 250.000 extra huishoudens.

In juli 2020 ging daar de bezorgdienst ‘Albert Heijn aan huis’ van start en nog geen twee jaar later kan ruim 60 procent van de Vlaamse huishoudens boodschappen bestellen bij Albert Heijn.

Daarnaast lanceerde Albert Heijn in maart de zakelijke dienst ‘Albert Heijn op ’t werk’ die zich richt op het midden- en kleinbedrijf in Vlaanderen.

Dinsdag werd het Home Shop Center (HSC) van Albert Heijn in Utrecht feestelijk geopend. De nieuwe locatie van ruim 21.000 m2 krijgt de BREEAM-NL Excellent certificering vanwege de duurzame energieoplossingen waaronder zonnepanelen, een energiezuinige koelcel, energiezuinige ledverlichting en een warmtepomp voor de klimaatinstallatie in de kantoren.

Het pand in Utrecht aan de Kanaaldijk is anderhalf keer zo groot als de vorige locatie. Hierdoor kunnen 50.000 orders per week verwerkt worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond