Deel dit artikel
-

Biernet.nl gaat gebruikers met adblockers weren

Biernet.nl gaat gebruikers met een adblocker weren van de site. Het geld uit advertenties is voor de site de belangrijkste inkomstenbron.

Veel sites zijn afhankelijk van inkomsten uit advertenties. Gebruikers met adblockers zien geen advertenties en site eigenaren verdienen niks meer aan deze bezoekers.

Biernet biedt voor gebruikers wel de mogelijkheid van een Premium Account aan. De bezoeker krijgt dan geen advertenties te zien. De reclamevrije website kost 25 eurocent per maand.

Biernet.nl, Neerlands grootste biersite, heeft meer dan een half miljoen bezoekers per maand, voornamelijk vanwege de actuele bieraanbiedingen van supermarkten en slijterijen.

Deel dit bericht

4 Reacties

Piet

Tja, biernet had ook gewoom kunnen kiezen voor fatsoenlijk adverteren. Heel je systeem loopt vol met die advertentierotzooi van ze.

janine

Biernet.nl plaatst inderdaad tracking cookies. Oftewel je bezoekgedrag wordt doorgesppeld naar datahandelaren. Gewoon website niet meer bezoeken, dat werkt het beste.

dan

Nooit van gehoord en dat moet 500k bezoekers in de maand doen, natuurlijk.

Peter

Ad servers worden hier op de zaak op DNS niveau geblokkeerd. Dan maar geen biernet. Advertenties hebben een negatieve invloed op de performance, usability en veiligheid online. Laat websites lekker een donatie knop implementeren, en dan dat promoten oid. http://www.bonop.net/2016/05/add-a-donation-widget-to-your-website/ bijv.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond