Deel dit artikel
-

Bikkelhart nieuwste toevoeging aan digitaal bureaugroep 4NG

4NG neemt digitaal bureau Bikkelhart over. Het Amsterdamse bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van de digitale klantreis.

4NG is een digitaal servicebureau dat via een zogeheten buy-and-build-strategie zijn groeiplannen verwezenlijkt. Sinds 2021 is 4NG toegetreden tot het ecosysteem van Conclusion. Met de overname van Netvlies en Arlanet verbreedde het bureau zijn aanbod en ervaring in de ‘achterkant’ van digitale processen.

Bikkelhart wordt geleid door Laurens Hutten en Eric van Diemen, die het bedrijf mede hebben opgericht. De onderneming heeft 40 werknemers in dienst.

Het bedrijf begon in financiële dienstverlening, maar inmiddels bedienen ze een breed scala aan merken in verschillende branches. De diensten variëren van digitale strategie, UX research en UI/UX-design tot conversie-optimalisatie, marketing automation, leadgeneratie en copywriting.

Hutten en Van Diemen blijven aan boord. Door de overname groeit 4NG naar in totaal 250 digitale experts.

‘Door deze overname treden we toe tot de top-5 van digitale bureaus in Nederland,’ zegt Ton Renes, M&A Director 4NG. ‘Het aanbod sluit perfect aan op de bestaande diensten die we al bieden, waardoor we onze klanten van begin tot eind van dienst kunnen zijn.’

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond