Deel dit artikel
-

Bitvavo optimistisch over terugbetaling

Cryptobeurs Bitvavo stelt dat onderhandelingen over het openstaande bedrag van 280 miljoen euro die het nog krijgt van de Digital Currency Group (DCG) dichterbij een oplossing zijn gekomen.

DCG heeft een aangepast voorstel gedaan en Bitvavo verwacht dat het geld binnen een acceptabele termijn terug teruggestort zal worden.

‘Door de vertrouwelijkheid van de onderhandelingen kunnen wij verder geen inhoudelijke mededelingen doen, anders dan wat wij eerder hebben gemeld over het ontvangen voorstel voor het terugbetalen van ±70% van het uitstaande bedrag en dat de discussie draait om de resterende 30 procent, welke afkomstig is van DCG. Ook over terugbetaling van dat restant vormen zich nu voor ons acceptabele voorstellen,’ zegt Bitvavo.

Bitvavo had geld gestald bij Genesis, een dochterbedrijf van Digital Currency Group (DCG), die door het omvallen van FTX in de problemen kwam.

De beurs haalt uit naar de ‘traditionele media’, die zich schuldig zouden maken aan speculaties. Daar heeft het Nederlandse bedrijf zelf aan meegeholpen door journalisten niet meer te woord te staan. Het PR bureau dat eerder voor Bitvavo werkte blijkt aan de kant te zijn gezet.

Deel dit bericht

2 Reacties

Wouter

Tell me you are part of a cult without telling me you are part of a cult…. jezus zeg.

TvdH

Misschien kan Bitvavo de jaarrekening over 2021 eens deponeren voordat er kritiek wordt geleverd op traditionele media die terecht kritische vragen stellen als er halve waarheden worden gedeeld.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond