Deel dit artikel
-

Black Friday: goedkoopste vliegtickets om 7 uur ’s ochtends

Black Friday is voor Skyscanner aanleiding om de data van vorig jaar er eens bij te pakken. Nu is het shoppingevenement nog niet echt ingeburgerd in Nederland, dus de resultaten uit het verleden geven in dit geval zeker geen garantie voor de toekomst. Toch is het aardig om te zien welke bestemmingen koopjesjagers op Black Friday zoeken en boeken.

Skyscanner analyseerde de data van Black Friday 2017 en kwam onder andere tot de conclusie dat 7 uur ’s ochtends de beste tijd is om een deal te scoren. De goedkoopste tickets gaan op deze dag richting Basel, Pisa, Dublin, Manchester en Sofia.

De meeste boekingen zijn voor de bestemmingen Londen, Bangkok, Istanbul, Bali en Malaga. De regionale luchthavens doen niet echt mee op Black Friday, het vertrek is hoofdzakelijk vanaf Schiphol.

Op echt enorme kortingen hoef je overigens niet te rekenen. De grootste besparingen die Skyscanner vond waren op vliegtickets naar Dubai (7 procent goedkoper), Los Angeles (5 procent) en Kopenhagen, Boedapest en Hongkong (alle 3 procent).

Deel dit bericht

1 Reactie

Joy

Hallo,
Ik vind het erg jammer dat de black friday deals niet gelden met vliegtickets
Ik wilde vorige week boeken voor een mooie prijs en bedacht me dat het blackfriday is binnenkort
Hierop gewacht helaas.. geen korting en de vlucht is zelfs duurder geworden
Beetje jammer zo zal black friday nooit aanslaan in Nederland
Mvg

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond