Deel dit artikel
-

Blauw Research lanceert een nieuw label voor User Experience onderzoek: yourUX

Onderzoekbureau Blauw Research lanceert een nieuw label, yourUX, voor User Experience (UX) onderzoek. De afgelopen jaren voerden de experts van Blauw al veel UX-onderzoeken uit voor opdrachtgevers als ANWB, Bol.com, CZ, Rabobank en diverse overheden. Ook is een aantal ervaren UX-onderzoekers aangetrokken om yourUX vanaf de lancering een vliegende start te geven.

yourUX zit met een UX-lab centraal in Rotterdam aan de Coolsingel. In het lab kunnen opdrachtgevers live meekijken met de onderzoekers en zelf getuige zijn van de reactie van ‘hun’ gebruikers. Met de meest geavanceerde eyetracking techniek zien we waar gebruikers naar kijken.

Jos Vink, CEO van Blauw Research, zegt hierover: ‘Onze opdrachtgevers investeren in hun digitale dienstverlening. We merken dat ze gebruikers steeds eerder en vaker bij de ontwikkeling en het verbeteren van hun website of app willen betrekken. En yourUX is erin gespecialiseerd om daarbij te helpen met goed UX-onderzoek.’

Bij een nieuw label hoort ook een nieuwe website. Over hoe UX-onderzoekers tot hun eigen website kwamen en welke onderzoeken daarbij toegepast werden schreven zij een blog.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond