Deel dit artikel
-

Blendle lanceert audio

De online kiosk noemt het de grootste stap sinds de oprichting, en de meest gevraagde functie door gebruikers. Vanaf vandaag kun je ook luisteren naar artikelen uit Blendle terwijl je eigenlijk wat anders aan het doen bent.

Er was al een enorme opmars van podcasts en audioboeken hebben een boost gekregen dankzij Android Auto en Apple CarPlay. En dus is audio een logische volgende stap, vindt Blendle.

Alle uitgevers in Blendle wilden graag meewerken. De artikelen worden integraal voorgelezen en komen uit alle kranten en tijdschriften die beschikbaar zijn in Blendle Premium. Voor elk stuk krijg je eerst te horen waar het over gaat en waarom het volgens het platform het luisteren waard is.

De artikelen worden ingesproken door de ‘beste stemmen’ van de Scholen voor Journalistiek in Nederland. Tien jonge talenten zijn in de afgelopen maanden door een strenge selectieprocedure gekomen.

Blendle Audio is vanaf vandaag beschikbaar via de Blendle-app op iOS en Android. Zodra je op ‘Luister nu’ tapt wordt je in je koptelefoon begroet met je voornaam, krijg je het weer en de laatste headlines te horen. Elke dag word je vervolgens in zo’n 15 minuten bijgepraat over het beste uit de kiosk.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Sander

Als enorme fan van podcasts (sinds 2010) vind ik dit een heel mooie ontwikkeling!

EVDP

Ik ben geen fan van Blendle …

Maar het feit dat podcasts een (onverwachte) vlucht nemen heeft mij ertoe verleid om de link aan te klikken en ja hoor daar zat ik ineens op de website van Blende.

En wat lees ik daar …

“Altijd en overal het beste uit 120 kranten en tijdschriften. Slechts € 2,50 per week. Dat is even duur als een biologische bloemkool.”

Nu eet ik niet iedere week een biologische boerenkool, maar los daarvan vind ik de vergelijking rather off. Het bevestigd ook mijn gevoel wat ik heb bij Blendle. Rather off.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond