Deel dit artikel
-

Blokker voor witgoed in zee met AO.nl

Blokker Holding start een strategische samenwerking met de Nederlandse tak van online witgoedspecialist AO.nl. Dat hebben beide bedrijven zojuist bekend gemaakt.

Als onderdeel van de vorig jaar gelanceerde marktplaats Nextail Connect!, wordt deze categorieverbreding toegevoegd aan Blokker.nl. Blokker-klanten krijgen hierdoor toegang tot ruim 750 bekende witgoedproducten.

In het productaanbod wordt voornamelijk gestart met de zogenaamde ‘vrijstaande´ producten en daarnaast ook de witgoed inbouwapparatuur. In de webshop van Blokker worden beide categorieën op termijn met nog meer witgoedproducten uitgebreid.

Er is volgens Blokker gekozen voor een ‘zeer sterke partij’ die bekende merken biedt zoals AEG, Bosch, LG, Siemens en Whirlpool.

De online elektronicawinkel AO is nog niet zo lang actief op de Nederlandse markt. In maart 2016 is het Nederlandse filiaal met een nog bescheiden assortiment online gegaan. Enkel in de categorieën wassen & drogen, vaatwassers, koelen en koken & bakken waren toen spullen te koop. Consumenten in Engeland en Ierland kiezen uit een assortiment van vierduizend objecten, Duitsers uit 1.700.

Dit bericht is 74 keer gedeeld

2 Reacties

Peter

Je kunt zeggen wat je wilt maar stapje voor stapje wordt Blokker weer beter. Mooi assortiment witgoed
http://www.blokker.nl/nl/blknl/content/witgoed

Henk

Nextail conect? Zelf Google vindt het niet

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond