Deel dit artikel
-

BNR organiseert online editie Dutch Podcast Awards 2020

BNR gaat zijn jaarlijkse Dutch Podcast Awards komend najaar virtueel organiseren. Het nomineren van podcasts kan vanaf vrijdag 31 augustus.

De Dutch Podcast Awards is een initiatief van BNR Nieuwsradio en wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Omdat een fysiek evenement organiseren zorgt voor onzekerheid, kiest de organisatie dit jaar voor een online editie.

Op vrijdag 6 november worden de winnaars van de tien categorieën één voor één online bekend gemaakt. ‘s Middags op 6 november tussen 17.00 en 17.30 uur vertelt KINK-directeur Michiel Veenstra in BNR’s The Friday Move wat de beste podcast van het jaar is geworden.

De podcasts met de meeste stemmen krijgen een officiële nominatie en dingen in hun eigen categorie mee naar de prijzen. Deze zogeheten shortlisfase begint op woensdag 23 september en duurt vier weken.

Het afgelopen jaar werden meer dan 1.000 podcasts voorgedragen voor een nominatie. Vervolgens brachten bijna 19.000 mensen hun stem uit, 10.000 meer dan tijdens de eerste editie in 2018.

Deel dit bericht

1 Reactie

Romeijnders - stichting FunctioneringsProfiel

de serie van Rene Peters heeft mijn stem gekregen. Zijn zoektocht naar hoe de jeugdzorg structureel te verbeteren is inspirerend!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond