Deel dit artikel
-

Boels Rental en Cramo lanceren digitale marktplaats voor gebruikte machines

Boels Rental en zijn Scandinavische dochterorganisatie Cramo lanceren een digitale marktplaats voor de verkoop van gebruikte machines. Via dit platform krijgen klanten toegang tot een breder assortiment tweedehands materieel, waaronder diverse zwaardere constructiemachines en bouwapparatuur. Het platform vereenvoudigt de internationale handel en maakt het verkoopassortiment toegankelijk voor een grotere afzetmarkt.

Het initiatief is tot stand gekomen door het samengaan van Boels en Cramo; de grootste verhuurbedrijven in Europa. Door samen één digitaal platform te lanceren ontstaat er een gedeelde voorraad, waardoor klanten wereldwijd kunnen profiteren van een breed assortiment hoogwaardige machines en gereedschappen. Momenteel worden al meer dan 30.000 goed onderhouden bouwmachines van A-merken verkocht via diverse kanalen. Deze hoeveelheid zal alleen maar toenemen door de gezamenlijke inspanningen en de groeiende online voorraad.

Klanten hebben rechtstreeks toegang tot de digitale marktplaats via de gezamenlijke website van het verhuurbedrijf. Om de verkoop van het materieel te bevorderen wordt het assortiment ook geadverteerd op veilingwebsites van Europese partners voor gereedschappen en groot materieel. Via deze verkoopkanalen kunnen kopers biedingen plaatsen tijdens een vastgestelde periode, waarbij het hoogste bod de veiling wint.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond