Deel dit artikel
-

Bol grote winnaar Best Social Awards

Bol.com kwam is bij de uitreiking van The Best Social Awards vandaag vier keer in de prijzen gevallen, in de categorieën Beste Community Management, Beste Copywriting, Beste Innovatie en Beste Webcare.

Bol.com wordt op de voet gevolgd door Videoland met twee onderscheidingen. Zij wisten met de documentaire Bont Girl van Famke Louise heel Nederland te shockeren door te suggereren dat er bont was verwerkt in haar nieuwe kledinglijn. Tijdens het lanceringsevenement bleek al snel dat het om een stunt ging.

Albert Heijn viel ook twee keer in de prijzen. Door in te haken rondom Pride met de mandjes van de concurrenten heeft Albert Heijn volgens de jury op een prachtige manier de boodschap ‘liefde voor iedereen’ tot uiting gebracht. Met deze boodschap won Albert Heijn de award voor Beste Inhaker. Ook hebben zij de award voor Beste Influencer Campagne in ontvangst mogen nemen.

Interpolis mocht de onderscheiding voor Beste Video in ontvangst nemen. In samenwerking met rapper Snelle hebben zij een videoclip gemaakt die gebaseerd is op de harde realiteit van de gevaren van telefoongebruik op de fiets. Dept nam de award voor Beste Agency mee naar huis.

Andere winnaars zijn Pathé (Beste Augmented Reality), Rijksoverheid (Beste Campagne), Paul Snijder (Beste Talent) en Oud & Opnieuw (Beste Vertical Video). De winnaars zijn gekozen door een vakkundige jury bestaande uit 33 professionals die werkzaam zijn bij onder meer NOS, Google, Wavemaker, Pathé en A Million Faces.

The Best Social Awards worden op twee avonden live gestreamd. De livestream voor de zakelijke prijzen vond vandaag plaats en morgenavond worden de publieksprijzen live uitgezonden. De show kan teruggekeken worden via de kanalen van The Best Social Media.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond