Deel dit artikel
-

Bol.com brengt speelgoedboek Sinterklaas uit

Zaterdag ploft bij talloze huishoudens in Nederland het nieuwe Grote Speelgoedboek van bol.com weer op de deurmatten. Het boek, nauw vervlochten met een app, komt in een oplage van 3,5 miljoen.

Vandaag vindt bij bol.com de interne presentatie van het nieuwe speelgoedboek plaats en zaterdag met de post. Op 15 oktober is het drukwerk van 200+ pagina’s weer voor iedereen beschikbaar en af te halen bij filialen van Albert Heijn.

Het boek is een moderne versie van de catalogi die in het verleden bij de traditionele speelgoedwinkels lagen. De editie van dit jaar is weer rijkelijk gevuld met QR-codes waarmee kinderen en ouders aanvullende informatie uit het boek op een app kunnen zien. Hij verschijnt in België en Nederland.

Naast productinformatie toont de Grote Speelgoedboek-app meer foto’s en video’s bij producten en kan deze overweg met augmented reality. Kinderen kunnen gewenste speelgoedobjecten met AR in hun kamer plaatsen om de fantasie verder te prikkelen.

Mathieu Veldhuijzen, eindverantwoordelijke voor het boek, vertelt: “Het speelgoedboek moet fun, inspiratie en magisch zijn voor kinderen. Daarnaast moet het ouders gemak opleveren.” Dat tweede komt tot uitdrukking in de versimpelde wijze waarop kinderen verlanglijstjes in de app kunnen maken, door QR’s te fotograferen, en die kunnen opsturen naar Sinterklaas’ hulpjes. “De magie zit erin, dat je verder kunt inzoomen op foto’s om meer details te zien. Het fun-gehalte is ook weer een stapje hoger, met puzzels of inspiratie.”

“Het is meer een geïntegreerd geheel dit jaar. We willen de mooiste speelgoedwinkel zijn die er is.”

De app had vorig jaar 370.000 unieke gebruikers. Voor dit jaar verwachten ze meer dan 500.000 gebruikers in de leeftijd 4-10 jaar. Er werkt een team van vijf man fulltime aan het Grote Speelgoedboek. Volgende maand beginnen ze met editie 2023.

Foto: Juan Luis (cc)

Deel dit bericht

8 Reacties

Pieter

Lekker duurzaam!

M. Verstraate

Hallo,

Graag zou ik een bol.com speelgoedboek over de post hebben.
Hoe kan ik die over de post krijgen.

Groeten,
Marianne Verstraate

C van dorp

Ik wil hem ook via de post bestel minimaal 8x per maand maar geen boek ontvangen!?

Jan Willem

Hoe kan ik deze papierverspilling op mijn deurmat in het vervolg voorkomen?

peter

Hallo Bol.com,

Ik zou graag 2 speelgoedboeken willen ontvangen, elk kind 1 boek. ze knippen er altijd hun wenscadeautjes uit en plakken die op de verlanglijst. Ze kijken er al weken naar uit dat die door de bus komt vallen.

mvg,

Peter

bol.com

@ Peter,

Komen eraan!
Omdat we je naam hebben (Peter) weten we precies waar we de boeken naartoe moeten sturen.
Ze liggen morgen bij je op de mat. Veel plezier ermee

Erwin Boogert

Stuur de app dan ook direct even mee.

p.s.
En als dat onverhoopt toch niet goed gaat, dan liggen de boeken sinds dit weekend bij AH’s bij u in de buurt.

Oona

hallo,

mijn zoontje van drie zou ook heel graag het boek ontvangen bij ons in wortegem!

Kan dit?

groetjes

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond