Deel dit artikel
-

Bol.com en Delhaize schakelen een versnelling hoger in samenwerking

Delhaize en bol gaan een nauwere samenwerking in Vlaanderen aan. Niet alleen is er een uitbreiding voorzien van bol.com afhaalpunten bij Delhaizewinkels, half augustus start ook een eerste commerciële samenwerking tussen bol.com en Delhaize in het kader van de Terug-naar-school-periode.

Bij Delhaize krijgen klanten van Delhaize.be (online boodschappen) bij besteding van minimum 75 euro een digitale bol.com cadeaukaart van 10 euro. Andersom geeft bol.com Belgische klanten die in het Terug-naar-school-assortiment (schoolgerief, boekentassen) minimaal voor 75 euro besteden, een digitale vouchercode die 10 euro korting geeft op boodschappen op Delhaize.be (dus ook online).

bol.com introduceert dit najaar een boek vol met speelgoedtrends en inspiratie voor kinderen en ouders. Dit speelgoedboek zal vanaf oktober verspreid worden, waaronder via de winkels van Delhaize in België.

Vanaf begin volgende maand kan iedereen in Vlaanderen bestellingen van bol.com zonder extra kosten laten leveren in één van de 63 Delhaize supermarkten, bovenop de al deelnemende aangesloten winkels in de Antwerpse regio. De volledige uitbreiding naar deelnemende aangesloten Delhaizewinkels is voorzien voor later dit jaar in november.

Foto Delhaize

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond