Deel dit artikel
-

Bol.com opent partnerkantoor in Antwerpen

bol.com heeft maandag zijn kantoor in Antwerpen geopend. Dit wordt de ontmoetingsplek voor huidige en toekomstige partners van het bedrijf. Het kantoor bevindt zich in het Post X-kantorencomplex in Berchem.

Het partnerkantoor zal geïnteresseerde ondernemers extra ondersteuning en advies bieden bij het verkopen via bol.com. Belgische ondernemers die zich aansluiten krijgen via bol.com immers ook toegang tot 7 miljoen Nederlandse klanten.

Sinds 2014 kunnen ook Belgische handelaars en webshops hun assortiment verkopen via bol.com. Nog geen acht jaar later werkt bol.com samen met ruim 20.000 partners uit België en Nederland.

Belgische partners kunnen onder meer een beroep doen op ‘Logistiek via bol.com’. Bol.com verzorgt in dat geval de verwerking, verpakking en verzending, maar ook de afterservice voor de partner.

bol.com levert vanaf deze week trouwens ook op zondag en op dezelfde dagen in Vlaanderen en Brussel. Daarvoor wordt samengewerkt met bpost.

Bol.com ziet het aandeel van haar verkooppartners in de toekomst nog verder groeien. Binnen twee jaar verwacht bol.com dat meer dan de helft van alle verkopen op het platform gebeuren via Belgische en Nederlandse ondernemers.

Foto bol.com

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond