Deel dit artikel
-

Bol.com start met verkoop van baby- en peuterkleding

Bol.com breidt uit met kleding voor baby’s en peuters. Naast luiers, autostoeltjes en alles voor de babykamer, biedt de webwinkel nu ook 20.000 kledingstukken van meer dan vijftig merken, zoals Mexx, Noppies en Petit Bateau.

Begin 2012 opende bol.com al eens haar babywinkel, die inmiddels dagelijks door bijna zeventienduizend ouders wordt bezocht. Door de uitbreiding van het assortiment met de collectie babykleding en peuterkleding verkoopt bol.com voor het eerst kleding.
Het bedrijf werkt samen met tientallen modemerken waaronder – naast Mexx, Noppies en Petit Bateau – ook de merken Blue Rebel, Little Label, Imps & Elfs, Moodstreet en Claesen’s. De collectie bestaat onder andere uit broeken, shirtjes, ondergoed, jassen en sokken, van de kleinste prematuurmaten tot en met maat 116. Een deel van de collectie wordt aangeboden door partners, zoals Brandkids.nl.

De afbeeldingen van de kleertjes kunnen simpel vergroot worden, zodat alle details van het kledingstuk goed te zien zijn. Ook helpt een handige maattabel bij het kiezen van de juiste maat.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond