Deel dit artikel
-

Bol.com verwacht vanavond 8 bestellingen per seconde

Bol.com maakt zich op voor de drukste avond van het jaar, traditioneel de laatste maandag voor Pakjesavond. Het absolute hoogtepunt ligt volgens verwachting tussen 21.00 en 22.00 uur.

In de aanloop naar Sinterklaas zag bol.com de afgelopen weken naar eigen zeggen het aantal bestellingen al enorm toenemen. Vandaag zal het aantal een recordhoogte bereiken met meer dan 200.000 bestellingen op één dag.

In de provincie Noord-Brabant wonen de grootste ‘spenders’ en wordt gemiddeld het meeste geld uitgegeven aan een Sinterklaascadeautje. En het is niet in Zeeland, maar in Groningen waar dit jaar de minste euro’s bij bol.com worden uitgegeven.

Gemiddeld geven Nederlanders rond de 25 euro per cadeautje uit. In 2013 was de uitgave per cadeau 0,50 euro lager. In Utrecht en Nood-Holland wonen de meest fanatieke online shoppers. Uit die provincies komen op dit moment per inwoner de meeste bestellingen binnen bij bol.com.

sintinfographic_final_lr

 

Dit bericht is 780 keer gedeeld

4 Reacties

Frank

Ik begrijp niks van bol.com.

1) ik ken niemand in mijn omgeving die hier ooit iets gekocht heeft.
2) altijd duur.
3) slechte service en rating op allerlei sites.
4) hebben prijsmisleiding uitgevonden.

Wie zijn toch die klanten van bol.com?

Richard

Frank, misschien keer gaan proberen, niet duur en echt van alles hebben ze. Je belt op de drukste avond met een vraag en waar ze je dan prima mee helpen.

Ruud

Frank,
Uitgaande van het overzichtje met hulpsinterklazen woon je kennelijk niet in Noord-Holland of Utrecht, maar waarschijnlijk in Groningen…

Jan Zeikstra

Dat zou je inderdaad nog verbazen. Ik zeur graag.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond