Deel dit artikel
-

bol.com vanaf volgend jaar in Franstalig België

bol.com zet volgend jaar een eerste stap richting Franstalig België. Via de bol.com-app kunnen Franstalige Belgen straks in hun moedertaal winkelen en krijgen ze daarbij keuze uit miljoenen artikelen gecombineerd met gratis verzending.

Ook voor Wallonië geldt voor middernacht besteld, al de volgende werkdag thuisbezorgd. Daarnaast kunnen nog eens honderdduizenden andere artikelen binnen twee werkdagen bezorgd worden.

De uitbreiding van bol.com, die moeder Ahold Delhaize zaterdag bekend maakte, biedt ook mogelijkheden voor handelaars uit Franstalig België. Bol.com zal in 2020 dan ook actief de samenwerking opzoeken met lokale handelaars.

Met de uitbreiding naar Franstalig België krijgen niet alleen nieuwe partners maar ook bestaande partners, zoals de Belgische bedrijven Art and Craft en E-SOTERIA de kans om te verkopen aan een groter aantal Belgische consumenten. Bol.com ondersteunt Belgische partners via een serviceteam in het onlangs geopende partnerkantoor in Antwerpen.

bol.com is al bijna tien jaar actief in Nederlandstalig België. Sinds september 2014 wordt samengewerkt met lokale handelaars in België.

Foto Shutterstock

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond