Deel dit artikel
-

Boodschappen Flink in 4 steden te bestellen bij Uber Eats

Inwoners van Alkmaar, Haarlem, Leiden en Rotterdam kunnen sinds kort boodschappen bij flitsbezorger Flink bestellen bij Uber Eats. Binnenkort wordt dit in meer steden mogelijk.

In deze context is Uber Eats een marketingkanaal voor Flink. Het Uber-label draagt orders aan die vervolgens worden gepickt en bezorgd door mensen van Flink.

Aukeline Tolman, directeur bij Uber Eats, noemt de nieuwe samenwerking een verrijking voor haar gebruikers en voegt hier aan toe: “Naast het bestaande grote aanbod van gezonde maaltijden en smakelijke gerechten, zijn dankzij de samenwerking met Flink ook dagelijkse boodschappen net zo snel en eenvoudig te bestellen via Uber Eats.”

Praktisch gezien is er een knop ‘Boodschap’ toegevoegd aan de Uber-app.

Flink is in Nederland een van de twee overgebleven flitsbezorgers van dagelijkse boodschappen. Het is actief in 35 steden en heeft zestig locaties. Getir is de andere. Deze is bezig met de integratie van de overgenomen bedrijfsonderdelen van Gorillas. In Berlijn en München, zo is net besloten, houdt men vast aan de darkstores omdat die qua bereik amper overlappen. Voor andere steden, ook in Nederland, moet dat nog worden besloten.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond