Deel dit artikel
-

Boomerang benoemt nieuw managementteam onder leiding van CEO Publicis Groupe Nederland

Boomerang, part of Publicis Groupe, draagt de dagelijkse huidige leiding per 1 juli 2024 over aan een nieuwe directie. Na 18 jaar doen de oprichters van Boomerang (Bo The, Alexander Veltman, Fikret Fetahovic en Eldin Fetahovic) een stapje terug.

Het nieuwe management team is maandag aangekondigd, bestaande uit Annika Drion als Operational Director, Milo Duyff als Commercial Director, Kim Trap als Business Director, Leila Popovych als Executive Director en Rico de Lange als Chief Creative Officer. Dit team zal Boomerang, onder leiding van Isabelle Dacz, CEO Publicis Nederland, de volgende fase in sturen.

Al geruime tijd werden er gesprekken gevoerd over de opvolging van de vier oorspronkelijke oprichters van het Amsterdamse digitale bureau, dat vandaag de dag ruim 200 medewerkers telt. Om de veelzijdigheid aan diensten van het bureau te benutten, is er een groep samengesteld met jarenlange ervaring binnen de verschillende disciplines van het bureau. Bovendien brengt elk lid ervaring mee uit de bureauwereld, zowel op nationaal als internationaal niveau.

In 2021 werd het bedrijf onderdeel van Publicis Groupe Nederland. Men wilden graag een plek aan tafel met internationale klanten, dichter bij de media staan en de productiecapaciteiten uitbreiden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond