Deel dit artikel
-

Boosted Board: moeiteloos cruisen

Als je kunt snowboarden, kun je longboarden. En met de zomer voor de deur doe je jezelf geen grotere lol dan dat. Relaxed over de boulevard of door de binnenstad cruisen zonder al te veel inspanning. Met de Boosted Board kan dat zelfs heuvelop, want dit board heeft een hulpmotortje. Dus waarom nog een Oxboard of Segway overwegen?

Inmiddels gaat de Boosted Board zijn tweede generatie in. Vergeleken met de eerste zien we eigenlijk maar één groot verschil. Naast de Single-versie bestaat er nu ook een Dual-versie, een board met aandrijving op twee assen en dubbele (verwisselbare) accu. Hierdoor kun je nog langer of sneller vooruit. Of allebei.

Er zijn twee interfaces voor de aansturing: een draagbare controller én een mobiele app. De controller, met thumbwheel, draag je in de hand tijdens het rijden. En gebruik je om de hulpmotor aan en uit te zetten, en je snelheid te bepalen. Ruw terrein vergt immers een wat rustigere benadering dan glad asfalt. Wil je een heuvel op? Geen probleem. De Boosted Board kan hellingen tot maximaal tien procent aan.

De mobiele app is beschikbaar voor smartphone en smartwatch en is vooral bedoeld om firmware door te voeren. Door enkele uitbreidingsslots is het board al wel klaar voor toekomstige, nog niet aan aangekondigde, accessoires.

Specificaties
Maximum snelheid: 35 km/u
Bereik: 10 km
Gewicht: 6 kg
Lengte/breedte: 96 x 19 cm
Power: 1.000 Watt
Accu: verwisselbaar, lithium
Prijs: vanaf 999 dollar

*) Dit artikel werd eerder gepubliceerd in het juninummer van Emerce magazine (#150)

Deel dit bericht

2 Reacties

Max

Ik ben al heel lang fan van de Boosted Board, ze zijn wat mij betreft een geniaal alternatief voor de fiets omdat ze sneller zijn en veel draagbaarder voor in de trein etc.

Via deze link krijg je $100 korting op je boosted board -> http://boostedboards.com/?ct-referral-code=EVhmYWUe . Wel fijn aangezien er in Nederland helaas nog btw en zo bijkomt.

Laat weten als je iets wilt weten 😉

Wilco

Mocht Max zijn code al teveel gebruikt zijn. $100 dollar op een Boosted Board via de volgende link: http://boostedboards.com/?ct-referral-code=WEhyUGCl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond